Overzicht van interne vormingen en opleidingen die openstaan voor medewerker uit de 6 hoger onderwijsinstellingen van de Associatie KU Leuven

 

Vorming voor personeel

Ook onze eigen medewerkers willen we blijven aanzetten tot leren, binnen en buiten de grenzen van de eigen job. Zo staat een deel van ons professionaliseringsaanbod ook open voor collega’s uit de bredere associatie. Op die manier leren we mét maar ook van elkaar.

Als personeelslid van de Associatie KU Leuven kan je hieronder alvast de weg vinden naar het professionaliseringsaanbod dat ook voor jou beschikbaar is, naast het bestaande opleidingsaanbod in je eigen instelling. 

Alle informatie over de eventuele kostprijs en hoe inschrijven voor dit vormingsaanbod, vind je op de webpagina’s van de organisatoren zelf.

Opleidingsoverzicht per doelgroep of thema

BIBLIOTHEEKMEDEWERKERS

KU Leuven Bibliotheken opleidingsaanbod dat ook gratis openstaat voor bibliotheekmedewerkers van de associatie-hogescholen:

DOCENTEN EN ONDERWIJSONDERSTEUNERS

ICT OPLEIDINGEN (ALGEMEEN)

  • ICTS opleidingsaanbod voor diverse doelgroepen waarvan een groot aantal ook gratis open staat voor medewerkers van associatie-hogescholen.

STUDIELOOPBAANBEGELEIDERS & EXAMEN-OMBUDSEN

KU Leuven aanbod waarvan veel vormingen ook openstaan voor collega’s uit de associatie-hogescholen aan een deelnameprijs van €60.

EVC MEDEWERKERS

De associatiedienst organiseert regelmatig vormingen voor EVC-assessoren.

ALGEMENE STUDIEDAGEN ASSOCIATIE KU LEUVEN

IKBLIJFBIJ

Niet gevonden wat je zocht in het intern professionaliseringsaanbod?

Kijk zeker ook even op ikblijfbij.be, de website die het bijscholingsaanbod van onze 6 associatie-instellingen bundelt voor een breed publiek.

 

 Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here