Zie contactgegevens bij inschrijving.

Deadline opslaan ISP

  • Eerste semester: 20 oktober 2021
  • Tweede semester: 2 maart 2022

Als je een OPO wilt volgen binnen Odisee, maak je een afspraak met de dienst Studentenadministratie. Stuur daarvoor een mail naar sa@odisee.be. De studentenadministratie brengt dan je inschrijving en ISP samen met jou in orde.

Deadline opslaan ISP

  • Eerste semester: 15 oktober 2021
  • Tweede semester: 15 maart 2022

Je ISP (individueel studieprogramma) vind je via het studentenportaal onder het tabblad ‘Mijn studies’. Twijfel je of zijn er problemen? Vraag info op het opleidingssecretariaat van de campus waar je een OPO wilt volgen. Je lesrooster kan je raadplegen via het studentenportaal of via rooster.thomasmore.be.

Deadline opslaan ISP

  • Eerste semester: 2021
  • Tweede semester: 2022

Zodra je inschrijving is verwerkt en je een UCLL-account hebt gekregen, krijg je toegang tot de informatie over lessenroosters. Met vragen over je ISP kan je terecht bij het opleidingssecretariaat van de campus waar je een OPO wilt volgen.

Deadline opslaan ISP

  • Eerste semester: 10 oktober 2021
  • Tweede semester: 27 feburari 2022

Je bezorgt je studentennummer en de vakcode van VIVES via mail aan Dries Vandewalle, met de vraag dit in jouw ISP in te boeken en goed te keuren. Daardoor is er voor jou geen deadline om je VIVES-ISP op te slaan.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here