Home Neuroscience Projecten – Diversiteitsplatform

Projecten – Diversiteitsplatform

232
0


Projecten – Diversiteitsplatform

U bent hier:

Home

/Projecten

 

Informatie met betrekking tot de projecten

  • De projecten worden gerangschikt per regio. Je kan vrij kiezen binnen welke regio je het project volgt, dit los van de regio van je hogeronderwijsinstelling. Wil je bv. als campus Brugge-student een project lopen in regio Antwerpen? Dat kan! Hou er wel rekening mee dat ook de supervisies in de regio van het project zullen doorgaan (in voorgaand voorbeeld: supervisies in Antwerpen). 
  • In elke regio kan je de diversiteitsstage binnen de reguliere stageschool lopen. Kies je hiervoor, dan moet je er zeker van zijn dat je de doelen kan realiseren binnen die school. Via de bijhorende fiche “Diversiteitsstage in de reguliere stageschool” of via FAQ vind je meer informatie hierover. 
    • Bij de aanvraag Diversiteitsstage in de reguliere stageschool noteer je bij comments de gegevens van de stageschool, de contactpersoon en de periode van je stage.
  • In elke regio kan je de diversiteitsstage als LIO opnemen. Kies je hiervoor, dan moet je vooraf een valorisatie aangevraagd én verkregen hebben. Via de bijhorende fiche “Diversiteitsstage als LIO” of via FAQ vind je meer informatie hierover.
  • Indien je bij het project de keuze hebt om het project uit te voeren in het eerste semester, het tweede semester en/of op jaarbasis, dan noteer je bij comments in welke periode je het project wil uitvoeren.
  • Ga bij de keuze van een project ook steeds na of er verplichte vormingen verbonden zijn aan dat project.
  • Klik op de + om de projecten binnen de regio zichtbaar te maken.
  • Voor elk project is er een infofiche. Klik op het project om de infofiche te openen.
  • Indien een project volzet is, dan verdwijnt het uit de keuzemogelijkheden. Het is dus mogelijk dat een project dat werd voorgesteld bij de startdag (op 01/10) niet meer zichtbaar is bij onderstaande keuzemogelijkheden.

 

keyboard_arrow_upSource link